Corbadi/informatie

Terrazzo heeft niet alleen een unieke uitstraling maar ook vele voordelen 

  1. Een terrazzo bad is zeer duurzaam! Het materiaal waar mee word gewerkt is een rest product uit de marmer industrie. Dit word in korrels vermalen en door ons gemend tot een mooie kleur! Het bad is zo ontwikkelt door ons dat door de dubbele wand het bad lang zijn warmte kan vasthouden en zo bijvullen tot een minimum word beperkt!
  2. Het bad is makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Zachte zeep zoals bijvoorbeeld de ouderwetse groene zeep is hiervoor voldoende.
  3. Een vrijstaand terrazzo bad heeft een luxe uitstraling en is een prachtig gezicht voor elke badkamer.
  4. Beschikbaar in meerdere kleurcombinaties en modellen. 
  5. Terrazzo is altijd weer op te schuren en te herstellen. Mocht er dus ooit iets aan het bad mankeren of wilt u hem na 10 jaar weer als nieuw hebben kunnen wij dit uiteraard altijd weer voor u doen!

Installatie van uw Corbadi bad

We hebben het bad zo ontwikkelt dat hij overal geplaatst kan worden. Door de hoogte van 60 Centimeter is er onder het bad altijd genoeg ruimte om de door ons meegeleverde sifon aan te sluiten. Bij deze sifon zit en flexibele afvoer pijp die vervolgens weer op de afvoer kan worden aangesloten. Wij raden aan om na dat er gecontroleerd is voor een waterdichte aansluiting van de sifon op de afvoer altijd het bad even af te kitten zo dat er geen water onder kan komen wat weer stankoverlast kan veroorzaken.

Afvoerpluggen

Bij een Corbadi bad heeft u keus uit 3 verschillende soorten afvoer pluggen.

Bent u dus op zoek naar een unieke badkuip met een luxe uitstraling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kiest u voor een Corbadi dan kiest u voor Italiaans terrazzodesign dat u in praktisch alle badkamers kunt toepassen. 

Het vrijstaande bad heeft een enorme opmars weten te maken, onder andere vanwege de kwaliteit van de vele designs. Het is tegenwoordig goed mogelijk om een heel stijlvol terrazzo exemplaar aan te schaffen en er op die manier voor te zorgen dat uw badkamer, slaapkamer of zelfs uw tuin nét dat beetje extra uitstraling krijgt.